Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rismelk 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
40gr(1/2 dl) løse ris
1litervann
1sshonning
1ssolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rismelk 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier28,65307,13Kcal
Protein0,293,11gram
Karbohydrat4,5148,35gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett1,0511,26gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 0,26Kr 2,79Kroner
Hele oppskriften veier1 072 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risene i vannet tilsatt honning i ca 20 minutter under lokk. Ha alt i en mikser og kjør det til risen er finfordelt. Tilsett olje.
Kjøl ned og sett straks i kjøleskap. Holder seg i 3-4 dager

Denne kan erstatte melk i mange tilfeller der det er normalt å bruke melk.
Kan og drikkes tilsatt for eksempel kakaopulver og lignende.

Prøv for eksempel 2 dl rismelk og 1/2 dl appelsinjuice.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3170)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Alkoholfrie drikker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.