Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Risotto med fisk og reker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literreker
4stk stortomater
3stkløk
3ssolje
225grris, langkornet
1dashsalt
oregano eller merian
1tsgurkemeie
1sssitronsaft
125grsjampinjonger
1boks(er)tunfisk
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Risotto med fisk og reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,54417,08Kcal
Protein6,2526,73gram
Karbohydrat12,3552,81gram
Kostfiber1,134,83gram
Fett2,329,92gram
Mettet fett0,050,21gram
Salt0,291,24gram
Pris på oppskriftenKr 3,47Kr 14,84Kroner
Hele oppskriften veier1 710 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens rekene og flå tomatene. Hell 1 l vann over rekeskall og skinnet av tomatene og la det koke ca 20 minutter. Sil kraften.

Fres hakket løk og hakkede tomater i olje.

Tilsett risen og hell rekekraften over.

Dryss krydder i gryten, tilsett sitronsaft og kok risen ca 15 minutter.

Tilsett rensede sjampinjonger og kok videre ca 15 minutter. La risen koke uten lokk mot slutten hvis det er for mye væske. Tilsett tunfisk og dryss med persille.

Serveres med en salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9242)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.