Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Risotto med skalldyr




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stksjalott, hakkede
4ssolivenolje
4dlris, langkornet
8dlkyllingbuljong
3stkgulrøtter, revne
2stksquash i terninger
1tssalt
3sssolsikkeolje
1feddhvitløk finhakket
8stkscampi
0,5stksitron, saften av
300grrensede reker
2sspersille, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Risotto med skalldyr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,15635,91Kcal
Protein5,6728,58gram
Karbohydrat12,2161,55gram
Kostfiber0,904,54gram
Fett5,8729,59gram
Mettet fett1,859,33gram
Salt7,1636,10gram
Pris på oppskriftenKr 6,84Kr 34,48Kroner
Hele oppskriften veier2 520 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Surr løk og ris i olje til løken er blank.
Tilsett buljong og kok i ca 15 minutter.
Tilsett gulrøtter og squash de siste 5 minuttene.

Surr hvitløkene i litt olje og tilsett scampiene.
La de surre i oljen til de skifter farge. Tilsett sitronsaft og reker.
La det bli varmt.

Server risottoen på ett fat med rekeblandingen oppå.

Serveres med hvitløksaus. Gjerne ferdig pose.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966695)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.