Gå til forsiden av matoppskrift.no



Rispilaff


Oppskriften på Rispilaff har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stksjalottløk, finhakkede
2dlløse ris
0,5tsgurkemeie
10grsmør/magarine
15grsmør/margarin
3dlbuljong
evt. Salt


Fremgangsmåte:

Hakk løkene fint. Smelt fettstoffet i en tykkbunnet gryte. Hell løkene, og gurkemeie i gryten.
Damp dem klare uten å brune.
Hell risene i gryten og rør rundt ½ min. Hell buljong i gryten og rør, til risene er i kok. Legg tettsluttende lokk på gryten.
Demp varmen. Kok risene 12 min. Ta risene av varmen. La dem stå 12 min. Fjern lokket. Rør rundt med gaffel. Rør evt. fettstoff i risene. Smak evt. til med salt.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21972)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 135,73 Kcal
Protein 2,59 g
Fett 4,03 g
Karbo 22,01 g
Pris 1,77.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!