Rispilaff


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stksjalottløk, finhakkede
2dlløse ris
0,5tsgurkemeie
10grsmør/magarine
15grsmør/margarin
3dlbuljong
evt. Salt


Fremgangsmåte:

Hakk løkene fint. Smelt fettstoffet i en tykkbunnet gryte. Hell løkene, og gurkemeie i gryten.
Damp dem klare uten å brune.
Hell risene i gryten og rør rundt ½ min. Hell buljong i gryten og rør, til risene er i kok. Legg tettsluttende lokk på gryten.
Demp varmen. Kok risene 12 min. Ta risene av varmen. La dem stå 12 min. Fjern lokket. Rør rundt med gaffel. Rør evt. fettstoff i risene. Smak evt. til med salt.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21972)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 135,73 Kcal
Protein 2,59 g
Fett 4,03 g
Karbo 22,01 g
Pris 1,77.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!