Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rispilaff med revet ost




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1sshakket løk,
1tssmør,
salt,
0,5dlrisgryn,
1dlvann,
25grrevet,mager ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rispilaff med revet ost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,18263,13Kcal
Protein6,0411,02gram
Karbohydrat16,9730,97gram
Kostfiber0,330,60gram
Fett5,7210,44gram
Mettet fett3,576,52gram
Salt0,180,32gram
Pris på oppskriftenKr 2,47Kr 4,51Kroner
Hele oppskriften veier183 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La løken surre i smør. Tilsett ris og la det surre i noen min. under omrøring. Spe med vann og la risen koke inn ved svak varme, det tar ca. 20 minutter. Dryss over revet ost like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20202)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rispanne med laks og crabstick.Rispanne med laks og crabstick.
Denne retten har 124,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.