Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rispudding med ost og skinke




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlris,
2stkegg
250grcottage cheese,
2dlkaffefløte,
400grkokt skinke,
300grgrønne erter,
Ca 2,5ssrevet ost,
salt,
1dashpepper,
paprika,
1dashsmør,
persille.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rispudding med ost og skinke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146,64562,39Kcal
Protein10,7541,23gram
Karbohydrat14,5355,73gram
Kostfiber1,164,45gram
Fett4,8018,41gram
Mettet fett2,479,47gram
Salt0,722,76gram
Pris på oppskriftenKr 6,02Kr 23,09Kroner
Hele oppskriften veier1 534 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risen som anvist på pakken, og la den bli kald. Pisk eggene i en bolle. Bland i cottage cheese og fløte. Skjær eller klipp skinken i passende tykke strimler eller firkanter. Bland i skinken, ertene og risen sammen med det øvrige og rør om. Smak til med salt, pepper og paprika - eller noe annet krydder du liker. Smør en ildfast form og hell blandingen over i denne.
Strø over revet ost og sett puddingen i ovnen ved 225 grader i ca. 25 minutter - eller til den har fått fin farge.
Klipp rikelig med persille over, og server med smeltet smør eller ketchup.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20137)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.