Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Risrand med nyrestuing




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkkalvenyrer
olje
2stkløk, finhakket
0,5stksitron, saften
1dlfløte
1liten bokssjampinjonger i skiver
1dashsalt
pepper

Risrand:
3dlris
6dlvann
2tssalt

Garnityr:

3skive(r)syltet rødbete
3stksyltede agurker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Risrand med nyrestuing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,82486,20Kcal
Protein5,6630,98gram
Karbohydrat10,0254,85gram
Kostfiber0,633,45gram
Fett2,7615,11gram
Mettet fett1,437,83gram
Salt0,995,42gram
Pris på oppskriftenKr 2,17Kr 11,88Kroner
Hele oppskriften veier2 190 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask nyrene, skjær dem i terninger og brun dem i olje. Tilsett hakket løk og la den bli svakt gyllenbrun. Skru ned for varmen og rør i sitronsaft, fløte, sopp og krydder. La stuingen småkoke under lokk ca 25 minutter.

Kok risen i lettsaltet vann ca 15 minutter eller til den er mør. Legg risen tett i en randform som er penslet med olje. Hvelv den så ut på varmt fat og fyll den varme stuingen i midten.

Garner med strimler av rødbeter og sylteagurk.

Server retten varm med tomater til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10096)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.