Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rissuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grris
2stkløk
litt purre
litt selleri
1stkgulrot
paprika
Ca 1,25litervann
salt/grønnsakbuljong
fersk ingefær,karri.


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rissuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier27,38110,98Kcal
Protein0,743,00gram
Karbohydrat5,7323,23gram
Kostfiber0,391,58gram
Fett0,080,32gram
Mettet fett0,010,04gram
Salt0,000,02gram
Pris på oppskriftenKr 0,54Kr 2,19Kroner
Hele oppskriften veier1 621 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Røst risen forsiktig i gryten med to små løk. Kok risen til godt svellet.
Tilsett oppskåret purre, selleri, gulrot og rød paprika og kok videre til mørt. Smak til med salt og grønnsakbuljong, fersk ingefær og litt karri. Pynt med persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24859)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rissuppe med egg.Rissuppe med egg.
Denne retten har 76,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.