Gå til forsiden av matoppskrift.noRistede kastanjerOppskriften på Ristede kastanjer har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Denne oppskriften bruker kastanjer som kjøpes i løs vekt eller på boks. De som vi har i parker og hager her i landet er hestekastanjer og kan ikke brukes. De hører til en annen familie.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grkastanjer
1dashsmør
sitron


Fremgangsmåte:

Rist kastanjene i ovnen på en seng av grovt salt eller på sammenkrøllet aluminiumsfolie. Saltet gjør at kastanjene står støtt.

Skjær et kryss på toppen av hver kastanje og dytt de ned i saltet med den spisse siden opp. Rist kastanjene på 225 C i ca 30 minutter eller til skallet er lett å bryte løs og kastanjekjøttet er mykt.

Alle tar selv skallet av sin porsjon kastanjer. Innenfor det brune ytterskallet sitter det en brun hinne - den skal også fjernes. Det enkleste er å skrape den vekk med en liten kniv. Server de varme kastanjene med litt mykrørt smør og sitron.


Annonse:

Tjenester og infoSett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9753)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 196,28 Kcal
Protein 2,36 g
Fett 3,76 g
Karbo 38,25 g
Pris 7,31.- kr

Nyttige undersider og søk
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!