Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ristede kastanjer

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 5,1 poeng. 5,1 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 14925 lesere! 14925 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grkastanjer
1dashsmør
sitron
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse




Denne oppskriften bruker kastanjer som kjøpes i løs vekt eller på boks. De som vi har i parker og hager her i landet er hestekastanjer og kan ikke brukes. De hører til en annen familie.

Fremgangsmåte:

Rist kastanjene i ovnen på en seng av grovt salt eller på sammenkrøllet aluminiumsfolie. Saltet gjør at kastanjene står støtt.

Skjær et kryss på toppen av hver kastanje og dytt de ned i saltet med den spisse siden opp. Rist kastanjene på 225 C i ca 30 minutter eller til skallet er lett å bryte løs og kastanjekjøttet er mykt.

Alle tar selv skallet av sin porsjon kastanjer. Innenfor det brune ytterskallet sitter det en brun hinne - den skal også fjernes. Det enkleste er å skrape den vekk med en liten kniv. Server de varme kastanjene med litt mykrørt smør og sitron.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 211,36250,2612,5 %
Fett: 3,764,79 gr6,8 %Fett17,24 %
Protein: 2,363,01 gr6,0 %Protein4,8 %
Karbo: 38,2548,77 gr16,3 %Karbo77,94 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 1,041,33 gr6,6 %
Salt: 0,040,05 gr0,9 %
Hele oppskriften veier 510 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,31 .-
Pris 4 porsjonerKr. 37,28 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 9,32.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Grønnsakschips hos oss.Les mer om Kaninsnacks hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9753



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser