Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ristede kastanjer

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 5,1 poeng. 5,1 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 7,35 Kcal: 201,00 Fett: 2,20 gr Protein: 2,40 gr Karbo: 39,00 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,01 gr
Oppskriften har hatt 14689 lesere! 14689 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grkastanjer
smør
sitron
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater84,14 prosent
Protein5,17 prosent
Fett10,67 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 36,75

Pris pr porsjon

Kr 9,19
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse




Denne oppskriften bruker kastanjer som kjøpes i løs vekt eller på boks. De som vi har i parker og hager her i landet er hestekastanjer og kan ikke brukes. De hører til en annen familie.

Fremgangsmåte:

Rist kastanjene i ovnen på en seng av grovt salt eller på sammenkrøllet aluminiumsfolie. Saltet gjør at kastanjene står støtt.

Skjær et kryss på toppen av hver kastanje og dytt de ned i saltet med den spisse siden opp. Rist kastanjene på 225 C i ca 30 minutter eller til skallet er lett å bryte løs og kastanjekjøttet er mykt.

Alle tar selv skallet av sin porsjon kastanjer. Innenfor det brune ytterskallet sitter det en brun hinne - den skal også fjernes. Det enkleste er å skrape den vekk med en liten kniv. Server de varme kastanjene med litt mykrørt smør og sitron.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kaninsnacks hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9753



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen