Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grrenskåret breiflabb-filet eller tilsvarende hvit fisk
olje til steking
3stk liteferske rødbeter
5dlappelsinsaft, nypresset
100grusaltet smør
sitronsaft
salt, pepper
dampet spinat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,05375,03Kcal
Protein7,0125,76gram
Karbohydrat5,2119,15gram
Kostfiber0,531,95gram
Fett5,7921,28gram
Mettet fett3,6713,49gram
Salt0,100,36gram
Pris på oppskriftenKr 12,58Kr 46,23Kroner
Hele oppskriften veier1 470 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Denne fargerike og smakfulle fiskeretten ble demonstrert og servert for deltakerne på Stavanger Aftenbladets matkurs for leserne på Gastronomisk Institutt i fjor:

Skrell rødbetene og del dem i små terninger. Legg dem i en kasserolle med kaldt vann og kok opp. Hell av vannet. Press appelsinene, kok opp appelsinjuicen og kok den ned til halv mengde. Hell den over rødbetene. La det koke sammen til mesteparten av væsken er fordampet.
Pisk inn smøret og smak til med salt, pepper og evt sitronsaft. Del fisken i porsjonsstykker og stek i panne på sterk varme. Krydre med salt og pepper.Server med smørdampet spinat og kokte poteter til. Ferskt brød til.
Hvis du vil spare litt av arbeidet med fisken, kan den stekes på ene siden i god tid før, gjerne om morgenen hvis du skal servere den om kvelden. Legg stykkene med den ustekte siden ned på smurtstekeplate eller bakepapir. Sett den kaldt til en stund før den skal stekes ferdig slik:Varm stekeovnen til 180 grader. Sett ovnspannen med fiskestykkene inni og stek fisken ferdig 5-7 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1484)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Marinert breiflabb.Marinert breiflabb.
Denne retten har 100,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet breiflabb med spinat.Dampet breiflabb med spinat.
Denne retten har 70,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkeinnbakt breiflabbfilet.Skinkeinnbakt breiflabbfilet.
Denne retten har 107,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epler.Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epl.
Denne retten har 115,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt breiflabb.Ovnsbakt breiflabb.
Denne retten har 90,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Breiflabb i sitronsaus med potetmoslokk.Breiflabb i sitronsaus med potetmoslokk.
Denne retten har 97,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.