Ristet makrell


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stk stormakrell
1dlloffsmuler
3sssmør eller margarin
1dashsalt
1dashpepper

Garnering:

paprikapulver
persille
sitron


Fremgangsmåte:

Rens makrellene, skjær av hodet og ta ut ryggbenet uten å filetere fisken.

Rist brødsmulene gylne og sprø i halvparten av smøret.

Gni fisken inn med salt og pepper og rist den i resten av smøret.

La den renne av på husholdningspapir.

Anrett fisken på varmt fat med brødet i striper over. Pynt med persille, sitronbåter og paprika.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11260)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 180,64 Kcal
Protein 16,62 g
Fett 11,48 g
Karbo 2,64 g
Pris 7,64.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!