Rognebærvin 10 liter


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2kgrognebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5kgrosiner
2,7kgsukker
gjærnæring
vingjær
1 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasse
10litervann


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Vanlig framgangsmåte. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider. Se evt vingjærpakning.
Bruk bare velmodne bær. Bærene kan med fordel fryses før vinleggingen. Bør lagres lenge (2-3 år) for å bli god.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1502)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 92,14 Kcal
Protein 0,12 g
Fett 0,02 g
Karbo 22,8 g
Pris 0,53.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!