Gå til forsiden av matoppskrift.no

Rognebærvin 10 liter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgrognebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5kgrosiner
2,7kgsukker
gjærnæring
vingjær
1 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasse
10litervann


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Rognebærvin 10 liter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier92,1412 162,481 216,25Kcal
Protein0,1215,841,58gram
Karbohydrat22,803 009,60300,96gram
Kostfiber0,1418,481,85gram
Fett0,022,640,26gram
Mettet fett0,000,000,00gram
Salt0,000,140,01gram
Pris på oppskriftenKr 0,53Kr 69,96Kr 7,00.-
Hele oppskriften veier13 200 totalt13 200 pr porsj1 320 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Vanlig framgangsmåte. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider. Se evt vingjærpakning.
Bruk bare velmodne bær. Bærene kan med fordel fryses før vinleggingen. Bør lagres lenge (2-3 år) for å bli god.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1502)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.