Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rognfromasj




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grfarin
6stkeggeplommer
5dlmelk
1stkvaniljestang
14plate(r)gelatin
5dlstivpisket kremfløte
200grtorskerogn


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rognfromasj med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier218,93535,61Kcal
Protein6,8216,69gram
Karbohydrat12,7931,29gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett15,6138,19gram
Mettet fett9,3422,85gram
Salt0,110,26gram
Pris på oppskriftenKr 5,68Kr 13,90Kroner
Hele oppskriften veier1 468 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melk med vaniljestang. Eggeplommer og farin piskes godt og den kokende melken tilsettes, litt om gangen. Blandingen bringes nesten opp til kokepunktet, og den smeltede gelatinen tilsettes. Massen smakes til med presset sitron og avkjøles.

Den stivpiskede kremen, sammen med 200 gram renset torskerogn som er kokt i usaltet vann, tilsettes massen før den stivner. Fromasjen fylles i former og settes kjølig. Serveres med frisk jordbærsaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16317)
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.