Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rognpannekaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,75kgtorskerogn
0,75kgpoteter
1tssalt
1tssirup
Ca 2,5ssrugmel
Ca 0,75dlmelk eller vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rognpannekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,36355,69Kcal
Protein12,0644,52gram
Karbohydrat8,0329,64gram
Kostfiber0,802,95gram
Fett1,605,91gram
Mettet fett0,351,29gram
Salt0,612,26gram
Pris på oppskriftenKr 7,29Kr 26,91Kroner
Hele oppskriften veier1 477 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og vask rogna. Skrell, vask og rasp potetene.

Rør sammen ingrediensene til en tynn røre.

Røren stekes i panne som pannekake til den er gyllen brun.

Rognpannekaker serveres sammen med rå grønnsaker, kokt potet, rømmesaus eller lettbrunet smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11844)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.