Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rognpostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,7kgtorskerogn
1litervann
2tssalt
100grsmør
2,5dlfløte
2tsrøksyre Fås på apotek.Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
salt og pepper
Finhakket løk etter smak


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rognpostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,403 563,59Kcal
Protein12,29376,26gram
Karbohydrat0,257,65gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett7,36225,33gram
Mettet fett4,09125,22gram
Salt0,6519,87gram
Pris på oppskriftenKr 7,87Kr 240,94Kroner
Hele oppskriften veier3 062 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet med salt. Skyll rognen og pakk den inn i aluminumsfolie. Legg den i det kokende vannet, og la den trekke til den er kokt. Ta den opp og tørk den.
Rens den og gni den ut til den er jevn. Rør smøret inn godt. Rør så inn fløte, hakket løk og røyksyre. Smak til med salt og pepper. Vær litt forsiktig med røksyren.
Oppbevares kaldt Kan og fryses

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3361)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.