Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rollmops




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgurenset sild eller 600 g renset
2ssdill, klippet

Lake:

3dlvann
1dleddik, 7%
2ssfarin
2tssalt
5stkhel hvit pepper
5stkallehåndekorn
1stklaurbærblad
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rollmops med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,66607,68Kcal
Protein6,5528,71gram
Karbohydrat8,3836,73gram
Kostfiber0,682,98gram
Fett8,6237,78gram
Mettet fett1,787,80gram
Salt0,893,90gram
Pris på oppskriftenKr 3,28Kr 14,37Kroner
Hele oppskriften veier1 753 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok vann, eddik, sukker, salt og krydder i 5-10 minutter. Rens, ben ut og skyll silda. Strø klippet dill på kjøttsiden. Rull sammen fisken og legg rullene tett med skjøten ned i et lavt, vidt kokekar. Hell den varme laken ved siden av fisken.

La fisken trekke under lokk på svak varme i 6-8 minutter. Avkjøl den i laken. Anrett eventuelt fisken på et fat og garner med dillkvister.

Serveres med kokte poteter og skarp saus, eller en rømmesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6640)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: England
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.