Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rosastekt rypebryst med soppsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkryper
3sshvetemel
1dashsalt
hvit pepper
1dashsmør til bruning
3dlvilt- eller rypekraft
3dlkremfløte
200grskogsopp eller sjampinjong
3ssrips- eller rognebærgelé
3ssrips- eller rognebærgelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rosastekt rypebryst med soppsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146,96807,06Kcal
Protein17,4495,77gram
Karbohydrat3,0316,64gram
Kostfiber0,140,77gram
Fett7,2039,54gram
Mettet fett3,2017,57gram
Salt0,221,21gram
Pris på oppskriftenKr 16,37Kr 89,90Kroner
Hele oppskriften veier3 295 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brekk rypene i to, slik at bryst og lår skilles. Skjær forsiktig fra brystfiletene. Skroget og lårene tas vare på til kraft eller andre tilberedninger.

vend brystfiletene i en blanding av hvetemel, salt og hvit pepper.

Kutt soppen i skiver eller båter og brun den pent.

Etterstek brystfiletene i stekeovn på 120 C i 8-10 minutter.

Imens kokes fløte og rømme sammen med kraft til sausen tykner litt. Ønsker du en litt tykkere saus, kan den jevnes med litt maisenna utrørt i kaldt vann. Når sausen er passe tykk, tilsettes soppen, og det hele smakes til med salt, pepper og rips- eller rognebærgelé.

La brystfiletene hvile noen minutter før du deler dem på skrå med en skarp kniv.

Server med kokte mandelpoteter, soppsaus og grønnsaker. Rosenkål, broccoli eller forsiktig kokte rotgrønnsaker passer godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12215)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.