Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Roseneddik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Til 1 liter:

10dlhvitvinseddik
100grrosenblader eller rosenknopperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse


Næringsdeklarasjon for Roseneddik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier1,2413,64Kcal
Protein0,040,44gram
Karbohydrat0,272,97gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,020,22gram
Pris på oppskriftenKr 7,93Kr 87,23Kroner
Hele oppskriften veier1 100 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Plukk kronbladene av rosene eller knoppene. Legg dem på en finmasket rist, og la dem tørke i skyggen i romtemperatur i 24 timer.

Legg rosenbladene i rent hermetikkglass. Kok opp eddiken, og hell den kokende over rosenbladene. Skru lokket tett på glasset.

La eddiken trekke i 15 dager nær en varmekilde eller i et vindu med mye sol.

Sil eddiken gjennom en silpose eller hårsikt. Unngå sikt av metall. Fyll eddiken tilbake på glasset, og lukk lokket tett.

(Passer godt til fine dressinger. Prøv også noen dråper til ferske jordbær og i fruktsalaten).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9892)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddikmarinade til sild.Eddikmarinade til sild.
Denne retten har 178,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.