Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rosinbrød

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4491 lesere! 4491 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5dlvann
50grgjær
1tssalt
0,5dlbrunt sukker
1,5dlrosiner (100 g)
7dlfint rugmel
Ca 7,5dlhvetemel (500 g)
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Rosinbrød er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

(2 stk.)

Varm vannet til fingervarmt, og rør ut gjæren i litt av vannet. Hell over resten, salt, sukker, rosiner og rugmelet. Kna inn det meste av hvetemelet til en passe fast deig.

La deigen heve til knapt dobbel størrelse og ha den på melet bakebord. Kna den til den er glatt og smidig. Form til 2 store, runde boller. Legg dem på smurt bakeplate. La brødene få en god etterhev.

Stekes på nederste rille i ovnen ca. 45 minutter ved 175-200 C. Pensle brødene med vann når de kommer ut av ovnen.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 221,033 370,71168,5 %
Fett: 0,9915,10 gr21,6 %Fett4,03 %
Protein: 5,5985,25 gr170,5 %Protein10,11 %
Karbo: 45,61695,55 gr231,9 %Karbo82,54 %
Fiber: 3,6655,82 gr186,1 %Fiber3,31 %
Mettet fett: 0,121,83 gr9,2 %
Salt: 0,335,06 gr101,2 %
Hele oppskriften veier 1525 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,28 .-
Pris 1 porsjonerKr. 19,52 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 0,61.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bladet kuvertbrød hos oss.Les mer om Frokostbrød hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12840



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser