Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rosinbrød

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,28 Kcal: 220,81 Fett: 0,99 gr Protein: 5,59 gr Karbo: 45,61 gr
Mettet fett: 0,12 gr Kostfiber: 3,66 gr Salt av natrium: 0,33 gr
Oppskriften har hatt 4321 lesere! 4321 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5dlvann
50grgjær
1tssalt
0,5dlbrunt sukker
1,5dlrosiner (100 g)
7dlfint rugmel
Ca 7,5dlhvetemel (500 g)
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater82,54 prosent
Protein10,11 prosent
Fett4,03 prosent
Kostfiber3,31 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 19,52

Pris pr skiver

Kr 0,61
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

(2 stk.)

Varm vannet til fingervarmt, og rør ut gjæren i litt av vannet. Hell over resten, salt, sukker, rosiner og rugmelet. Kna inn det meste av hvetemelet til en passe fast deig.

La deigen heve til knapt dobbel størrelse og ha den på melet bakebord. Kna den til den er glatt og smidig. Form til 2 store, runde boller. Legg dem på smurt bakeplate. La brødene få en god etterhev.

Stekes på nederste rille i ovnen ca. 45 minutter ved 175-200 C. Pensle brødene med vann når de kommer ut av ovnen.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kneippbrød1 hos oss.Les mer om Scones med hvetekli hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12840



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen