Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rucola-tapanade:




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2håndfull(er)ruccola
1dlolivenolje,
100grfrisk parmesanost,
0,5stksitron, saften
50grvalnøttekjerner,
Salt og pepper,
1feddhvitløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rucola-tapanade: med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier378,801 583,38Kcal
Protein11,1346,52gram
Karbohydrat1,425,94gram
Kostfiber1,225,10gram
Fett36,24151,48gram
Mettet fett8,3634,94gram
Salt0,411,73gram
Pris på oppskriftenKr 14,40Kr 60,19Kroner
Hele oppskriften veier418 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blend alle ingredienser sammen i en foodprocessor. Brekk parmesanen i mindre stykke før den puttes i. Tilsett evt. mere olje for å gjøre massen myk.

Kan smøres på brød under f.eks. skinke i stedet for smør, men er også helt perfekt til en hurtig pastarett. Eller bruk den som dressing på små nye poteter. Kok og poteterne all dente og vend dem i tapanaden – kan spises båter varmt og kaldt.

NB! Tapenaden kan holde seg tildekket i kjøleskap 4-5 dager og er riktig god som smør i sandwich.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19972)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Prim av osterester.Prim av osterester.
Denne retten har 224,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.