Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rugkjeks 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grrugmel
100grsmør
0,5tskarve
0,5tssalt
2tsbakepulver
1,5dlfløtemelk
1stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rugkjeks 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier353,022 002,29Kcal
Protein5,2329,66gram
Karbohydrat32,65185,19gram
Kostfiber3,9122,18gram
Fett21,52122,06gram
Mettet fett12,8672,94gram
Salt1,317,41gram
Pris på oppskriftenKr 3,76Kr 21,33Kroner
Hele oppskriften veier567 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland ingrediensene og spe med melk. Deigen arbeides på ett melet bakebord.
Arbeid deigen lett og kjevle den ut, ikke for tynt.
Kjevle over med en stikk kjevle og still ut runde kjeks. Legges på smurt plate og stekes lysegule ved ca 200 grader.

Gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967294)
Kategori: Kjeks
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.