Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rulader av elg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grflatbiff av elg (4 skiver)
4stk filetansjosfileter
3sspersille, hakket
1dashsalt
1dashpepper
2ssmager reven ost
1sssmør eller margarin
1stkløk
1stkgulrot
3dlkraft
1,5tsarrowroot
noen dråper ekte soya


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rulader av elg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85,08227,77Kcal
Protein11,6431,16gram
Karbohydrat1,864,98gram
Kostfiber0,421,12gram
Fett3,369,00gram
Mettet fett1,724,60gram
Salt0,762,04gram
Pris på oppskriftenKr 14,66Kr 39,25Kroner
Hele oppskriften veier1 071 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bank ut kjøttskivene med knyttneven. De skal være store og tynne.

Grovhakk ansjosfiletene, fordel dem over kjøttskivene sammen med persille, krydder og reven ost. Rull kjøttet sammen og fest ruladene med tannpirkere.

Brun smør i gryten, legg i ruladene og brun dem. Krydre med salt og pepper.

Rens løk og gulrot, skjær dem i skiver og legg dem i gryten, spe med halvparten av kraften og la kjøttet småputre under lokk ca 1 time. Prøv med en stekenål om de er gjennomstekte. Ta opp gulrøtter og rulader og hold dem varme.

Hell resten av kraften i sjyen og kok det opp. Rør ut arrowroot i litt kaldt vann, tilsett jevning og la sausen koke opp igjen. Smak til med soya og eventuelt mer krydder.

Server elgeruladene med gulrøtter i sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9914)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Elgkjøttkaker med rosenkål og steinsopp.Elgkjøttkaker med rosenkål og steinsopp.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Surstek av elg til jul.Surstek av elg til jul.
Denne retten har 74,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.