Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rumbrød




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsmult
0,5kgMargarin
3stkegg
2sshjortetakksaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3sskardemomme
4kopp(er)sukker
1,8kghvetemel
1literrømme, søt
2kopp(er)melk
1kgSkjåkmjøl


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rumbrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier424,4328 595,21Kcal
Protein5,24353,04gram
Karbohydrat41,012 762,97gram
Kostfiber2,13143,50gram
Fett26,131 760,46gram
Mettet fett10,37698,66gram
Salt0,117,45gram
Pris på oppskriftenKr 3,58Kr 241,20Kroner
Hele oppskriften veier6 737 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre smør og smult i krydder, sukker og kveitemjøl. Ha i egga. Gøym att 1 kopp av sukkeret og 800 gr kveitemjøl til breimjøl.Kna rømme, mjølk og Skjåkmjøl til deig.Kna båe deigane saman og la den stå til kjøling til neste dag. Kjevle ut. Bruk rumbrødbotn og trinse. Ikkje for varm takke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ottadalen Mølle
(Intern: 17987)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.