Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rumenske paprikanyrer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsvinenyrer
0,5tssalt
3dlvann
2stkløk
2ssolje
malt paprika
1dashsalt
1dashpepper
1dlrødvin
2dlkraft
2stkgrønne paprikaer
tørket basil, oregano
1tsarrowroot
1dlblandet finhakket gressløk og kruspersille


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rumenske paprikanyrer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier58,03216,06Kcal
Protein5,8321,71gram
Karbohydrat1,314,88gram
Kostfiber0,521,94gram
Fett2,639,79gram
Mettet fett0,361,34gram
Alkohol0,68 %
Salt0,552,05gram
Pris på oppskriftenKr 3,40Kr 12,66Kroner
Hele oppskriften veier1 489 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stell nyrene, gi dem et raskt oppkok i saltet vann. Tørk dem i husholdningspapir og skjær nyrene i så tynne skiver som mulig.

Rens løk, finhakk den, fres den i olje. Legg i nyreskivene og stek dem raskt på begge sider, dryss på rikelig med paprika, salte og pepre. Spe med rødvin og kraft, la retten småputre over svak varme.

Ta bort kjerner og hvite hinner i de grønne paprikaene. Skjær dem i fine strimler og bland disse inn i nyreretten.

Dryss på basil og oregano og la det hele småkoke til nyrene er møre.

Bland arrowroot med litt vann og jevn sjyen, småkoke den et par minutter og servere den med et dryss av persille og gressløk.

Server med kokt ris drysset med paprika.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10870)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Romania
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.