Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Russekake



Russekake oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rullekake:

2stkegg
2stkeggeplommer
90grsukker
90grhvetemel
1tsbakepulver
Ca 1,5dlsyltetøy

Fromasj:

6plate(r)gelatin
2stkeggehviter
90grsukker
5dlfruktyoghurt, kirsebær eller jordbær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Russekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier185,212 210,26110,51Kcal
Protein5,2162,183,11gram
Karbohydrat33,56400,5020,02gram
Kostfiber0,445,250,26gram
Fett3,2538,781,94gram
Mettet fett1,3816,470,82gram
Salt0,212,540,13gram
Pris på oppskriftenKr 3,08Kr 36,76Kr 1,84.-
Hele oppskriften veier1 193 totalt1 193 pr porsj60 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Langpanne, 30 x 40 cm
I stekeovnen: 175 grader C ca. 15 minutter

Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Sikt i mel og bakepulver og bland alt forsiktig. Smør formen og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt i formen og stek kaken. Hvelv den på et kjøkken håndkle og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. Smør syltetøyet jevnt over kaken og rull den sammen fra langsiden.

Lag fromasjen:
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker og visp litt til. Bland i yoghurt. Klem vannet fra gelatinen, hell det varme vannet over og rør til gelatinen er smeltet. Rør den forsiktig i yoghurtkremen. Skjær ruladen i skiver og legg disse rundt kanten i formen. Hell i fromasjen og la den stivne i kjøleskapet. Dypp formen litt i varmt vann og hvelv desserten på fat. Fyll hullet i midten med kirsebær eller jordbær. Server resten av ruladen ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 2118968557)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Yoghurtkake a la Charlotte Russe.Yoghurtkake a la Charlotte Russe.
Denne retten har 199,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Russekake.Russekake.
Denne retten har 185,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.