Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Russisk kylling




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkkyllinglår
1stkkyllingbryst
80grsmør
2stkeggeplommer

PANERING:

2stkeggehviter
2ssgriljernmel
1dashsalt
1dashpepper

TILBEHØR:

4stktertesnitter
4sssmeltet smør
300grerter
1bunt(er)persille
25grsmør
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av kyllingen og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Russisk kylling med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier254,191 041,04Kcal
Protein12,6251,69gram
Karbohydrat4,8719,95gram
Kostfiber1,265,16gram
Fett20,1982,69gram
Mettet fett8,7635,88gram
Salt0,401,65gram
Pris på oppskriftenKr 7,32Kr 29,98Kroner
Hele oppskriften veier1 638 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern ben og sener fra kyllinglårene og bank kjøttet flatt med hånden. Bland smør med eggeplommene, krydre med salt og pepper og fordel blandingen midt i hver av de fire kyllingstykkene. Skjær fire tynne skiver kyllingbryst, bank dem ut med hånden, og legg dem over smøret og rull kjøttet sammen. Lås eventuelt med tannpirkere.

Pisk eggehvitene med litt salt, vend kyllingkotelettene i dette, deretter i griljernmel og så igjen i eggehviten. Legg dem deretter ned i varm olje, 180 C, og fritér i ca 10 minutter i alt. Vend litt på dem av og til.

Ta dem opp når de har fått fin gyllen farge, anbring dem på hver sin tertesnitt, hell smeltet smør over og server retten straks.

Vend ertene i smøret i 5 minutter. Frosne erter går direkte i gryten, men trenger dobbelt så lang tid. Bland dem med finhakket persille. Serveres sammen med kyllingkotelettene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6638)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Russland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kinesisk sesam kylling(sesame chicken).Kinesisk sesam kylling(sesame chicken).
Denne retten har 220,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tempurastekt kyllingfilet.Tempurastekt kyllingfilet.
Denne retten har 169,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Filipinsk Tao Chicken.Filipinsk Tao Chicken.
Denne retten har 201,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.