Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rype i pose




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkrypebryst,
2stkpoteter,
brokkolibuketter,
frisk sjampinjong,
gulrot i tynne skiver,
salt,
pepper, smør


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rype i pose med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,46245,97Kcal
Protein10,8227,59gram
Karbohydrat7,8019,89gram
Kostfiber0,822,09gram
Fett2,265,76gram
Mettet fett0,541,38gram
Salt0,110,28gram
Pris på oppskriftenKr 29,00Kr 73,95Kroner
Hele oppskriften veier510 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun raskt rypebrystene og strø på litt salt og pepper. Legg dem på smørpapir hvis de skal stekes i ovnen, eller i aluminiumsfolie dersom de skal stekes i peisen. Legg på poteter i skiver, brokkolibuketter, sopp i skiver og gulrøtter i strimler. Alt skal være rått. Smelt litt smør og pensle over. Strø på litt salt og pepper. Lag en tett pakke. Stek det hele i ovnen ved 225 C i ca. 15 minutter. Åpne pakken på tallerkenen.

Rask rypesaus:
Brun skrog og ben i smør,og kok det sammen med 1 gulrot, vann, einerbær eller kroinnholdet og salt. Sil kraften og jevn med litt maisenna.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21655)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.