Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rypebiff med fyldig kryddersaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkryper
margarin til bruning
1dashsalt
1dashpepper
1begerkremost "krydder"
8stkpoteter
2dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rypebiff med fyldig kryddersaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,36996,86Kcal
Protein13,69100,08gram
Karbohydrat5,7642,11gram
Kostfiber0,574,17gram
Fett6,3846,64gram
Mettet fett3,0122,00gram
Salt0,130,97gram
Pris på oppskriftenKr 12,47Kr 91,16Kroner
Hele oppskriften veier2 924 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll potetene. Snitt som i skiver, men ikke helt igjennom. Potetene skal henge sammen i bunnen (hasselback-poteter). Sett i smurt form i ovnen på 200 C i ca 1 time.

Skjær ut brystfiletene og brun disse raskt på sterk varme. Ta opp av panna og la hvile i folie.

Når potetene har stått i ca 40 minutter, senkes varmen i ovnen til 150 C. Vent en stund og legg filetene i ovnen sammen med potetene de siste 10 minuttene.

Krydre formen lett med salt og pepper. I mellomtiden lager du saus:

Ha kremosten over i panna med stekesjyen fra rypebrystene. Osten bør helst ha romtemperatur før tilberedning. Bruk svak varme og la soten smelte. Tilsett fløte og kok opp. Anrett fileter og potet på tallerken og server med kokte gulrøtter og erter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12217)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.