Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rypebryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkrypebryst (fra 4 ryper)
3sssmør tibruning
1dashsalt
pepper

Saus
kraft av 2 ss hvetemel utrørt i 1 dl kald melk
geitost/solbærsirup
sukkerkulør
3dlcréme fraîche


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rypebryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier200,47682,10Kcal
Protein15,4052,40gram
Karbohydrat0,632,14gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett15,1551,55gram
Mettet fett8,3428,38gram
Salt0,321,08gram
Pris på oppskriftenKr 44,21Kr 150,42Kroner
Hele oppskriften veier1 361 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg rypene til sakte tining i kjøleskap kvelden før. Bruk en skarp god kniv til å skjære ut de to bryststykkene på hver side av brystbenet. La kniven følge benet slik at du får med deg alt det fine kjøttet.

Av skroget koker du det beste grunnlag for viltsaus med smak av fjell og vidde. Når sausen er ferdig steker du rypebrystene forsiktig som den fineste og møreste biff. Stek de ikke for lenge. Rypebrystene skal være saftige og ikke gjennomstekt.

Hell sausen på varme tallerkner og anrett rypebrystene med persillepoteter og brekkbønner. Godt tilbehør er nyrørte tyttebær eller rognebærgelé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12187)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.