Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rypefrikassé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkrypebryst eller 2 ryper
5dlhønsebuljong
4dlhvitvin
1tssalt
1kvist(er)timiankvist
8stkhel hvit pepper
Ca 2,5stkpastinakk
1stkgulrot
1stkpurre
2ssmargarin eller smør
0,5krmCayennepepper
0,5tssalt
1dlbuljong
2dlcrème fraiche
Ca 3,5sshakket gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rypefrikassé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,141 061,52Kcal
Protein5,1558,69gram
Karbohydrat2,2725,87gram
Kostfiber0,829,35gram
Fett5,5763,48gram
Mettet fett2,4227,58gram
Alkohol1,67 %
Salt0,768,70gram
Pris på oppskriftenKr 17,54Kr 199,90Kroner
Hele oppskriften veier2 279 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Del dem i to.

Kok opp buljong og vin. Legg i fuglene. Kok opp og skum av. Krydre med salt, timian og hvit pepper. La det koke i 25-30 minutter. Sil buljongen.

Skrell pastinakk og gulrøtter. Skjær dem i skiver. Skyll og strimle purren.

Fres grønnsakene i matfettet i en lav gryte. Ha i pepper og salt. Hell på buljongen og la alt koke i 7-8 minutter. Rør i crème fraiche.

Ta opp fuglene og ben dem ut. Skjær kjøttet i biter og bland det i grønnsakene. Klipp gressløk over og server frikasseen med brød og eventuelt kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12199)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypekylling i fløtesaus.Rypekylling i fløtesaus.
Denne retten har 199,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.