Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rypekremsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 4,5stkrypeskrogIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5dlviltkraft eller vann
5dlfløte
1dllettmelk
1dltørket skogsopp
3stksjalottløker
1dlsherry
1tstimian
1tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
tyttebær og gressløk til garnityr
1dashsmør til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rypekremsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164,19549,30Kcal
Protein1,454,85gram
Karbohydrat3,9213,11gram
Kostfiber0,451,51gram
Fett14,9449,98gram
Mettet fett9,7532,62gram
Alkohol1,05 %
Salt0,461,53gram
Pris på oppskriftenKr 8,64Kr 28,91Kroner
Hele oppskriften veier1 338 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun rypeskrogene i smør i en stekepanne. Finhakk sjalottløkene, og ha alle ingrediensene i en kasserolle. Kok i ca 15 minutter.

Sil suppen. Pisk den godt til det skummer, og erver med litt tyttebær og gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7109)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.