Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rypekyllingsteik i fløtesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkryper
150grspekk
100grsmør
5dlrypefond (innkokt rypekraft)
2dlmelk
4dlfløte/rømme
1dashsalt
1dashpepper
einebær
brun geitost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rypekyllingsteik i fløtesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199,711 451,49Kcal
Protein13,3997,32gram
Karbohydrat0,836,03gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett15,87115,34gram
Mettet fett5,9843,46gram
Salt0,292,13gram
Pris på oppskriftenKr 12,71Kr 92,38Kroner
Hele oppskriften veier2 907 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

30 august 1896 feiret Trondheim by Nansens Framekspedisjon med festmiddag i Britannia Hotel. Maten var naturligvis utsøkt, og på menyen stod blant annet denne retten, som også i dag serveres i Palmehaven på Britannia Hotel.

Kle rypebrystene med spekkskiver og bind rypene. Krydre med salt og pepper og stek raskt i smør. Deglaser med fond og melk, og legg rypene i braseringskjele. Tilsett noen einebær og litt brun geitost.
Ta opp rypene når de er ferdigstekte. Kok inn sausen til passe konsistens og smak til med salt og pepper. Server med grønnsaker, rørt tyttebær og eplekompott.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13944)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.