Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rypetartar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 3,5stkrypebryst
1sskapers
1ssløk, finhakket
1ssfinhakket rødbete
1sssylteagurk, finhakket
2stkeggeplommer
1dashsalt
1dashpepper
skarp sennep
grovt brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rypetartar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,87165,98Kcal
Protein18,1823,78gram
Karbohydrat0,680,89gram
Kostfiber0,200,26gram
Fett5,677,42gram
Mettet fett1,451,90gram
Salt0,570,74gram
Pris på oppskriftenKr 49,33Kr 64,54Kroner
Hele oppskriften veier523 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap kjøttet fint med en liten skje eller kjør det glatt i en hurtigmikser. Bland kjøttet med finhakket løk, sylteagurk, kapers, rødbeter og eggeplommer.

Tilsett litt salt og pepper.

Skjær skiver av grovbrød i to som snitter. Smør et tynt lag med sennep på skivene og fordel tartarkjøttet pent over. Pynt med persille og rå løkringer.

Bruk helst ikke rype som er overhengt til rypetartar, da smaken kan bli vel kraftig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12207)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.