Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Søte marokkanske mandelkjeks



Søte marokkanske mandelkjeks oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grmandler (helst skåldet)
2stkegg
200grmelis
1tsbakepulver
24stkmandler, skåldet
1sssitronsaft

Hurtigis

500grrabarbra
1dlkremfløte
1stkegg
Ca 3ssmelis (etter smak)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Søte marokkanske mandelkjeks med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier285,044 097,96170,75Kcal
Protein8,22118,184,92gram
Karbohydrat18,87271,2911,30gram
Kostfiber4,9170,592,94gram
Fett18,54266,5511,11gram
Mettet fett3,1645,431,89gram
Salt0,131,860,08gram
Pris på oppskriftenKr 6,36Kr 91,44Kr 3,81.-
Hele oppskriften veier1 438 totalt1 438 pr porsj60 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 kjeks

Forvarm ovnen til 180 °C.

Mal mandlene i hurtigmikser. Tilsett resten av ingrediensene unntatt de skåldete hele mandlene, og bland sammen til en tykk røre. Ta melis på hendene og form ca. 24 runde baller av røren.
Klem dem lett i melisen slik at de er godt dekket, og klem fast en mandel på toppen av hver kake. Sett kjeksene på et stekebrett og stek dem i ca 15 minutter eller til de er faste og har blitt litt gylne. Avkjøl på rist, og oppbevar i tett boks.
Serveres sammen med hurtigis av rabarbra.

Hurtigis
Legg rabarbra eller biter av annen frukt utover på et brett som er dekket med plastfolie og sett brettet i fryseren i minst 1/2 time. Ha frosne bær eller frukt og melis i en matprosessor og kjør til frukten er knust. Ha i egg og kremfløte mens maskinen går. Kjør til en kremet konsistens på iskremen. Isen må spises med det samme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25259)
Kategori: Kjeks
Land: Marokko

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Søte marokkanske mandelkjeks.Søte marokkanske mandelkjeks.
Denne retten har 285,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekjeks med sukrin.Sjokoladekjeks med sukrin.
Denne retten har 246,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.