Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Søtsuppe med helgryn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
60grhelgryn
1,5litervann
100grrosiner
1dlbærsaft
75grsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Søtsuppe med helgryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier50,37231,07Kcal
Protein0,502,29gram
Karbohydrat11,6653,49gram
Kostfiber0,552,52gram
Fett0,070,32gram
Mettet fett0,010,05gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 0,54Kr 2,48Kroner
Hele oppskriften veier1 835 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg grynene i vann natten over. Kok dem i bløtevannet sammen med rosiner og sukker. Smak til med rød saft. Som variasjon kunne man koke med noen svisker det siste kvarteret.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13511)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.