Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grtørket amla, bløtlagt i 2 timer
2tsingefær, revet
220grsukker
0,5tschilipulver
1knivsoddsalt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,16236,13Kcal
Protein0,410,39gram
Karbohydrat60,3957,23gram
Kostfiber1,541,46gram
Fett0,320,30gram
Mettet fett0,050,05gram
Salt0,120,12gram
Pris på oppskriftenKr 5,30Kr 5,02Kroner
Hele oppskriften veier379 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Frisk amla gir ekstra smak og næringsinnhold, men kan være vanskelig å få tak i. I India lages retter med amla i amla-sesongen. Bruker man tørket amla kan det lages hele året. Amla er indiske stikkelsbær.

Kok amlaen i rikelig med vann til den er myk. Slå av vannet og la den renne godt av seg.

Bland alle ingrediensene og kok over svak varme til blandingen er tykk og klebrig.

Lagres i ren, tett krukke i inntil 14 dager.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6372)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Syltetøy/gele
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.