Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Safranfisk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk liteløk, finhakket
1feddhvitløksfedd i skiver
2sssmør
0,5grsafran
1ssestragon
noen hele kajennepepper
2sshvetemel
0,5stksitron, saften av
1,5dlvann + 1 fiskebuljongterning
1,5dlkremfløte
Ca 450grrødspettefilet
Ca 200grreker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Safranfisk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,84549,56Kcal
Protein11,2243,78gram
Karbohydrat2,369,21gram
Kostfiber0,240,94gram
Fett9,5637,30gram
Mettet fett5,6522,05gram
Salt0,411,61gram
Pris på oppskriftenKr 12,47Kr 48,66Kroner
Hele oppskriften veier1 171 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres løken og hvitløken i litt smør eller margarin. Dryss i safran og rør om. Smak også til med knust estragon og litt kajenne. Dryss på mel og rør igjen.

Drypp på sitronsaften, hell på vann og smuldre i buljongterningen. La det hele koke opp. Hell i kremfløten og la alt bli varmt igjen.

Ha i den halvtinte fisken og la den trekke sakte i sausen i 2-3 minutter - det er nok til tynne rødspettefileter. Ferske fileter trenger bare 1-2 minutter. Dryss evt. på reker. La alt bli gjennomvarmt, men ikke koke. Server straks.

Luftig ris eller pressede poteter er best til denne selskapsfisken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11892)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Flyndrefilet med urtesaus.Flyndrefilet med urtesaus.
Denne retten har 71,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller.Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og .
Denne retten har 50,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.
Denne retten har 75,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.