Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sagosaftsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
40grsagogryn
1,25litervann
1,5dlbærsaft
Ca 2,5sssukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Sagosaftsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38,70144,16Kcal
Protein0,100,37gram
Karbohydrat9,5335,50gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett0,020,07gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 0,52Kr 1,94Kroner
Hele oppskriften veier1 490 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann og dryss på grynene. Kok til de er gjennomsiktige, ca 15-20 minutter. Tilsett saft og sukker etter smak. Server suppen kald eller lunken.
Ca. 50 g rosiner kan kokes sammen med grynene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13512)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.