Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sagovelling (Melkevelling)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3litermelk
150grsagogryn
1dashSalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sagovelling (Melkevelling) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57,72181,88Kcal
Protein3,2510,24gram
Karbohydrat8,5727,00gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett1,163,66gram
Mettet fett0,772,43gram
Salt0,130,40gram
Pris på oppskriftenKr 1,73Kr 5,45Kroner
Hele oppskriften veier3 151 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melken og rør inn grynene.
Kokes langsomt under omrøring av og til, til grynene er møre og suppen jevn.
Saltes etter smak.
Server med sukker og kanel.

Gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967227)
Kategori: Suppe
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.