Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Salat med makrell og rømmedressing



Salat med makrell og rømmedressing oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer Hensley
Makrell er sommermat som smaker helt nydelig på grillen. I denne oppskriften grilles makrellen med cherrytomat og asparges, og komplimenteres med dressing til.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grmakrellfilet
12stkcherrytomat
24stkasparges
4ssrapsolje
1dashsalt og pepper

Salat

1stkrødløk
16skive(r)parmesanost
130grfeltsalat

Rømmedressing

2skive(r)sylteagurk
1ssdill
0,5stksitron
6sslettrømme
1ssmajones
0,5tspepper

Tilbehør

brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Salat med makrell og rømmedressing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,04627,98Kcal
Protein10,6449,85gram
Karbohydrat1,537,17gram
Kostfiber0,924,31gram
Fett9,2843,48gram
Mettet fett3,3615,74gram
Salt0,311,47gram
Pris på oppskriftenKr 9,63Kr 45,12Kroner
Hele oppskriften veier1 874 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp grillen.
Skjær makrellfilet i biter.
Pensle makrellbitene, cherrytomater og asparges med rapsolje, og krydre med salt og pepper.
Ha alt på på grillen og snu jenvlig i ca. 2 minutter. La cherrytomat og asparges ligge på hvilerist eller i et område av grillen hvor det er lavere temperatur.

Salat
Skjær rødløk i strimler og parmesanost i skiver med en ostehøvel.
Bland det sammen i en salatbolle med feltsalat.
Ha makrellen, cherrytomatene og aspargesen i salaten, og bland forsiktig sammen.

Rømmedressing
Finhakk sylteagurk og dill, og press saften av sitron.
Rør det godt sammen med lettrømme, majones og pepper.
Server salat med makrell, rømmedressing og brød.

Tips:
Dersom du ikke har grill kan du fint steke makrell og grønnsaker i stekepanne, gjerne i en grillpanne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32435)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Makrellsalat.Makrellsalat.
Denne retten har 113,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quinoasalat med pepperrøykt makrell.Quinoasalat med pepperrøykt makrell.
Denne retten har 120,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med makrell og rømmedressing.Salat med makrell og rømmedressing.
Denne retten har 134,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.