Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkrypebrystfileter
litt forskjellig salat
6stknypoteter
0,5dlhvitvinseddik
0,5dlolivenolje
0,5dlappelsinsaft
8stk storsjampinjonger
0,5tsrosmarin
1bunt(er)gressløk
1dashsalt
1dashnykvernet pepper

Marinade:

3sssoyasaus
1sshvitvinseddik
1ssknuste einebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlsoyaolje
1ssløk, finhakket
1stklaurbærblad


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,87561,30Kcal
Protein7,5330,00gram
Karbohydrat4,9019,52gram
Kostfiber0,532,11gram
Fett10,0139,88gram
Mettet fett1,556,18gram
Salt0,652,58gram
Pris på oppskriftenKr 22,67Kr 90,33Kroner
Hele oppskriften veier1 594 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland marinaden og ha den i en dyp tallerken sammen med brystfiletene. La dem ligge i marinaden 4-6 timer. Snu litt på dem underveis, slik at alle blir likt marinert.

Kok nypotetene med skallet på. Hold dem lunkne til servering.

Ta brystfiletene opp av marinaden uten å tørke dem. Røyk dem i en egnet røykeovn, ABU-røk eller liknende i 10-12 minutter.

Del soppen i båter og rist den i panne med litt salt, pepper og rosmarin.

Riv salaten og fordel den på fire tallerkener. Skrell potetene, del dem i skiver og fordel dem over salaten sammen med ristet sopp.

Kutt brystfiletene i pene skiver og legg dem på toppen. Bland olivenolje, hvitvinseddik og appelsinsaft og hell det forsiktig over som dressing.

Pynt på toppen med frisk gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6906)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.