Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Salsa Verde




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dlpersille, hakket
6stksardeller eller 6-8 ansjosfileter
1sskapers
0,5stksitron, saften
Ca 3,5feddhvitløk
1dlolivenolje
nymalt pepper
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Salsa Verde med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier332,61217,93Kcal
Protein5,253,44gram
Karbohydrat5,443,56gram
Kostfiber0,520,34gram
Fett32,0921,03gram
Mettet fett4,953,24gram
Salt3,011,97gram
Pris på oppskriftenKr 14,77Kr 9,68Kroner
Hele oppskriften veier328 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk persillen fint, hakk sardeller eller ansjos og kapers og legg det i en bolle. Press over sitronsaften, tilsett presset hvitløk og oljen. Krydre med nymalt pepper, vent med saltet.

La den grønne sausen stå og trekke et par timer, smak om nødvendig til med salt. Dressingen holder seg flere dager hvis den oppbevares tildekket i kjøleskapet.

Til kokte eller stekte fiskeretter, kokt kjøtt, som lam, oksekjøtt, kokte eller varme kokte grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9637)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tapenade - olivenpuré 1.Tapenade - olivenpuré 1.
Denne retten har 409,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 41,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.