Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Salsa verde Oliver




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgferske reker med skall
1feddhvitløk, skrelte
1sskapers
Ca 1,5stksylteagurker (etter størrelse)
6stk filetansjosfileter
0,5kopp(er)persille (uten stilker)
0,5ssdijonsennep
1,5dlvineddik
3ssolivenolje (extra virgin)
havsalt
1dashpepper fra kvern


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sennep
Skalldyr
Spor-av-nøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Salsa verde Oliver med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,29204,38Kcal
Protein12,1521,73gram
Karbohydrat2,083,72gram
Kostfiber0,470,84gram
Fett6,2711,21gram
Mettet fett0,981,75gram
Salt1,703,05gram
Pris på oppskriftenKr 10,87Kr 19,44Kroner
Hele oppskriften veier715 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk for hånd eller ha hvitløk, kapers, agurk, ansjos og urter i en food processor. Kjør raskt sammen. Tilsett sennep og eddik.
Tilsett olje i en tynn stråle under kjøring til riktig konsistens. Smak til med pepper fra kvern, litt salt og kanskje ørlite eddik til?

Fordel salsaen i 4 dype tallerkener eller i store glass. Fyll opp med nypillede reker og ha noen med skall til pynt. Server med toast og sitron/lime. En sterk tomatsaus er godt på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21914)
Kategori: Salsa
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.