Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Salt makrell suppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stksalte makrell renset og skjært i fileter
1,5dlbyggryn
Ca 1,3litervann
1stksvineknoke
300grgulrøtter i biter
200grpersillerøtter i biter
1bunt(er)gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Salt makrell suppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,10604,46Kcal
Protein6,8150,14gram
Karbohydrat3,8828,57gram
Kostfiber1,047,66gram
Fett4,1430,48gram
Mettet fett1,249,13gram
Salt0,997,28gram
Pris på oppskriftenKr 4,08Kr 30,04Kroner
Hele oppskriften veier2 945 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene over natten og evt vann ut makrellen. Kok opp knoken i kaldt vann og skum av. Ha i grynene og la det koke til alt er gjennomkokt. Ca 90 minutter. Ha i røttene de sitet 15 minuttene sammen med makrellen i biter. Knoken tas opp før servering og man tar evt av kjøttet. Gressløk klippes over før servering. Server med brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3822)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.