Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saltede mandler (tapas)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5tssjøsalt
1sspisket eggehvite
115grmandler hele med skall


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Saltede mandler (tapas) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier504,20335,29Kcal
Protein19,5613,01gram
Karbohydrat5,503,66gram
Kostfiber10,557,02gram
Fett42,5428,29gram
Mettet fett3,202,13gram
Salt1,480,98gram
Pris på oppskriftenKr 7,10Kr 4,72Kroner
Hele oppskriften veier133 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm stekeovnen til 180 grader og h mandlene i ett bakepapir. La de ristes i ca 20 minutter. Bland eggehviten og salt, som så blandes og ristes sammen med mandlene.
Ha de så ut på bakepapir igjen og skill de fra hverandre. Stek enda 5 minutter i ovnen til de er tørre. Serveres kalde. Oppbevares i en tørr boks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3689)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.