Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saltet ansjos




Ingredienser

1 porsjon

10 liter urenset brisling
125 g sukker
125 g salt
50 g pepper
50 g allehånde
20 g nellik
4 g muskatblomme
20 g spansk humle
20 g laurbærblader


Annonse


Fremgangsmåte:

Legg brislingen i sterk saltlake over natten. Vask fisken i laken slik at skjellene går av. Ta fisken opp. Bland sammen krydder.
Knus alt unntatt laurbærblad. Bruk en plast eller trebutt ol. Legg ett lag med krydderblanding i bunnen, så ett lag med fisk hode mot hale, krydder osv. Avslutt med krydder. Legg på press og sett kjølig i 3-4 uker. Må oppbevares kaldt og ikke la den bli for gammel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3834)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.