Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saltet brisling




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgbrisling
200grsalt
25grsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Saltet brisling med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier178,46555,46Kcal
Protein10,1631,62gram
Karbohydrat2,016,26gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett14,4244,88gram
Mettet fett3,6011,21gram
Salt15,7849,12gram
Pris på oppskriftenKr 12,45Kr 38,75Kroner
Hele oppskriften veier1 245 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland salt og sukker og legg brislingen lagvis med saltblandingen i en krukke. Det skal være salt underst og øverst.
Settes kjølig, med lett press i ca 10 dager. Rør forsiktig hver dag, og det skal alltid stå lake over fisken.
Ta opp brislingen og rens og skyll den. Fjern skinnet og fileter den. Tørkes og anrettes på fat.
Server med kokte poteter, flatbrød og det er godt med øl til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3165)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.