Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Salvieeddik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3kvist(er)salvie
5dlrødvineddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Salvieeddik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier6,7236,62Kcal
Protein0,351,91gram
Karbohydrat0,824,47gram
Kostfiber0,663,60gram
Fett0,080,44gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,020,13gram
Pris på oppskriftenKr 11,14Kr 60,71Kroner
Hele oppskriften veier545 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg salvien på en flaske og hell på eddiken. Kork flasken.

La den stå 1 uke i romtemperatur, og sett den så i kjøleskapet i minst 2-3 uker.

Sil eddiken gjennom melittafilter. Fyll den tilbake på flasken og pynt eventuelt med en liten kvist salvie. Oppbevar eddiken kjølig.

Bruk salvieeddik i majonessauser og salatdressinger.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9894)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddikmarinade til sild.Eddikmarinade til sild.
Denne retten har 178,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.