Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sambusa




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2boks(er)tunfisk i vann
2stk storløk
paprika
karry
hvitløk
1dashsort pepper
risplater (kinesiske)
1literolje (til steking)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sambusa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132,382 117,02Kcal
Protein13,21211,25gram
Karbohydrat2,2936,62gram
Kostfiber0,8112,95gram
Fett7,64122,18gram
Mettet fett2,0432,62gram
Salt0,518,16gram
Pris på oppskriftenKr 3,25Kr 51,97Kroner
Hele oppskriften veier1 599 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell vannet fra tunfisken, og svisj kjøttet på en tørr panne sammen med hakket løk inntil løkene er bløte. Smak til med krydder.
Skjær risplatene ut i strimler. Hver strimmel formes til et kremmerhus, som ender i en løs snipp. Kremmerhuset fylles med en full skje av tunblandingen og lukkes med snippen som lokk, som holdes fast med litt melklister.
De formede Sambusa frityrstekes ved lav varme og legges til avdrypping for overskytende fettstoff.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23010)
Kategori: Fritert
Land: Somalia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.