Søk alt
Søk etter oppskrifter!

San Francisco Cocktail

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 5901 lesere! 5901 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
San Francisco Cocktail har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 182,49 Kcal ......Protein: 0,03 gram ......Fett: 0 gram ......Mettet fett: 0 gram
Karbohydrater: 14,39 gram ......Kostfiber: 0 gram .....Natrium: 16,6 mg .......Pris: 21,32 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
4,5cltørr vermut
4,5clsøt vermut
3,5clsloe gin
Ca 4dråpe(r)orangebitter
Ca 4dråpe(r)Angostura bitter
Cocktailbær
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Cocktail
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Alle ingredienser unntatt cocktailbær ristes godt i en shaker med knust is. Siles og serveres i et avkjølt cocktailglass. Pyntes med cocktailbær.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 182,49236,8711,8 %
Fett: 0,000,00 gr0,0 %Fett0 %
Protein: 0,030,04 gr0,1 %Protein0,06 %
Karbo: 14,3918,68 gr6,2 %Karbo31,54 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,040,05 gr1,1 %Alkohol68,39 %
Hele oppskriften veier 129,8 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.21,32 .-
Pris 1 porsjonerKr. 27,67 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 27,67.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Baileys Biscotti Martini hos oss.Les mer om Inverted Vesper hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:5091



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser